Kontakt os/Booking​

Tlf.: 70 70 72 78

Vort håndværk

Vi anser vort daglige arbejde som et håndværk, og vi kan vort håndværk, selvom IT måtte være nede. Vi anser IT som et hjælperedskab og ikke en nødvendighed for at udføre en transport.

Telefon, regnemaskine og landkort skal være nok til, at kunderne serviceres, selvom vort IT eller nettet er nede. Vi skal vide og ikke søge på nettet - langt de meste skal komme fra rygraden. Kald os bare lidt old school, men vi ved, at vore løsninger er pålidelige og fungerer!

Vi har valgt udelukkende at benytte danske underleverandører på vor egen rundturstrafik mellem Danmark og Sverige. Vi har et personligt kendskab til chaufførerne i vor rundturstrafik, og det er chaufførerne, som vore kunder møder, og det er derfor altafgørende, at de altid fremstår som professionelle og servicemindede.

En tilfreds chauffør er som oftest også en god chauffør, og derfor lægger vi stor vægt på social ansvarlighed, når underleverandører udvælges. Det er især et krav fra vores side, at vore chauffører har arbejds-/lønforhold, som svarer til dansk standard.

Få yderligere information om vort håndværk

Ønskes yderligere information om vort håndværk, kan vi kontaktes på telefon 70 70 72 78.

Kontakt os for et godt tilbud!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af ​Danske Speditører

​Firma

NORDEN Logistics A/S

CVR: ​37501956

​Ring os op

Tlf.: 70 70 72 78

Her ligger vi

Lejrvejen 4
6330 Padborg

Skriv til os

Hop til kontakt siden

eller

Send os en e-mail: klik ​her